Verbouwen in plaats van verhuizen

Is uw woonkamer te klein? Mist u een garage? Is er nog een kindje op komst waardoor u eigenlijk een extra slaapkamer nodig hebt of bent u simpelweg uw huidige woning beu? Dan kunnen wij ons heel goed voorstellen dat u overweegt om te gaan verhuizen. Dat lijkt de makkelijkste optie maar in de huidige woningmarkt kan het vinden van een geschikte nieuwe woning nog een flinke uitdaging zijn. Heeft u ook weleens nagedacht over het verbouwen van uw huidige woning? Vaak zijn er meer mogelijkheden dan u in eerste instantie had gedacht.

Voordelen van uw woning verbouwen

Het vermijden van de stress die u gaat ervaren tijdens uw zoektocht naar een nieuwe woning kan al een groot voordeel op zich zijn. Daarnaast hoeft een verbouwing helemaal niet zo ingrijpend te zijn en kunnen kleine aanpassingen al voor een veel aangenamer wooncomfort zorgen. De voordelen van uw huidige woning verbouwen zijn:

  • U blijft lekker in uw huidige, vertrouwde omgeving wonen
  • Heeft u overwaarde? Hier kunt u de verbouwing mee financieren
  • Uw woning wordt nog meer waard
  • U hoeft niet al uw spullen over te verhuizen
  • U verbouwt uw woning geheel naar uw wensen en behoeften. Wellicht moet u bij een nieuwe woning ook een compromis sluiten

Mogelijkheden om te verbouwen

U heeft uw huidige woning niet voor niets ooit aangekocht, toch? Er zijn vast goede redenen geweest om deze woning aan te kopen. Het is logisch dat u er na al die jaren wellicht op uit gekeken bent maar daarom zijn er talloze mogelijkheden om te verbouwen om uw woning helemaal naar uw wens te maken. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Een complete verbouwing behoort tot de mogelijkheden maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een muur door te breken om uw keuken bij de woonkamer te betrekken. Heeft u andere wensen? Wilt u bijvoorbeeld uw zolderruimte optimaler gebruiken door een dakkapel te plaatsen? Ook hiermee kunnen wij u helpen. Wist u al dat wij een eigen architect in huis hebben? Paulien kan u voorzien van het benodigde tekenwerk en denkt graag met u mee!

Verbouwing door Jobse Groep

Wij hebben al honderden projecten gerealiseerd. Elk project is anders en vergt dan ook maatwerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij uw woning en binnen uw budget? Wij adviseren u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Delen:

MEER NIEUWS