De gasprijzen blijven stijgen

Niet eerder waren de gasprijzen zo hoog en voorlopig lijkt hier ook nog geen rem op te zitten. Het meest spannende is dat niemand weet waar dit de komende tijd naartoe gaat.

Wat kunt u hieraan doen?

Aan de stijging van de gasprijzen kunt u helaas zelf niets doen. Het belangrijkste leverancierscontract dat Nederland heeft is bijna acht keer duurder geworden dan vorig jaar. Dit heeft nou eenmaal invloed op u als particulier. Wel kunt u bewuster omgaan met uw gasverbruik en zorgen dat uw huis minder energie verbruikt. Dit doet u onder andere door energiebesparende maatregelen te nemen.

Energiebesparende maatregelen

U kunt verschillende energiebesparende maatregelen treffen. U kunt uw huis beter isoleren en u kunt bijvoorbeeld ook een hybride warmtepomp koppelen aan uw huidige cv-ketel waardoor u tot bijna 70% minder gas gaat verbruiken. Combineer bovenstaande energiebesparende maatregelen met zonnepanelen op uw dak en u bent niet meer afhankelijk van uw energieleverancier. In tijden als deze, waarbij de gasprijzen enorm hoog zijn, zit u er alsnog (financieel) comfortabel bij.

Het vergt een investering maar er zijn verschillende subsidiemogelijkheden. Daarnaast is deze investering vaak binnen enkele jaren terugverdiend.

Welke mogelijkheden heb ik?

Wij geven u graag vrijblijvend en persoonlijk advies over wat het beste bij uw woning past en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Kom met ons in contact door te bellen naar 076 5031896 of een mail te sturen naar info@jobsegroep.nl.

Delen:

MEER NIEUWS

Energielabel of bouwkundige keuring aanvragen?