Jobse Groep bij Nieuwsuur

Het is inmiddels 1 januari geweest. De datum waarop alle kantoorgebouwen minimaal energielabel C dienen te hebben. Uit onderzoek blijkt dat dit nog lang niet het geval is. Zeker 21.000 kantoorpanden zijn nog niet in het bezit van het wettelijk verplichte energielabel C of beter.

Energielabel C voor kantoren

Ook ons eigen kantoorgebouw uit 1936 moest er aan geloven, minimaal energielabel C per 1 januari 2023. Mede door ons gasloze gebouw kwam het energielabel uit op A+. Naar aanleiding van dit onderwerp werden wij benaderd door Nieuwsuur. Hieronder ziet u onze collega Thomas Visser met een praktijkvoorbeeld én een oplossing.

De volledige reportage is hier te vinden.

Thomas Visser bij Nieuwsuur

Energielabel Utiliteit (EP-U) aanvragen

Heeft uw kantoorpand nog geen energielabel en wilt u deze aanvragen? Klik dan hier. Het kan zijn dat uw energielabel nog niet het gewenste resultaat heeft. Wij adviseren u dan ook graag over alle verduurzamingsmaatregelen die u kunt nemen om uw pand naar energielabel C of beter te krijgen. Na ons advies kunt u ons ook inschakelen voor het vervolgtraject.

Twijfelt u nog of uw kantoor aan deze verplichting moet voldoen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

Delen:

MEER NIEUWS