Plattegronden in Floorplanner

Eén van de disciplines binnen Jobse Groep is Vastgoedinventarisatie. Het inmeten van een pand is stap 1, daarna volgt de uitwerking. Naar wens kunnen wij de plattegronden uitwerken in Floorplanner. Floorplanner is een bekende softwaretool die over de hele wereld wordt gebruikt door vastgoedprofessionals. Het biedt een gedetailleerd overzicht van de huidige indeling en afmetingen van de ruimte.

Het belang van plattegronden voor makelaars

Als makelaar wilt u het pand van uw klant natuurlijk het beste presenteren. Een professionele plattegrond is een belangrijk onderdeel hiervan. Potentiële kopers willen graag weten hoe de ruimtes verdeeld zijn, omdat foto’s soms kunnen vertekenen. Met duidelijke plattegronden kunnen klanten zich alvast een goed beeld vormen van de indeling en de grootte van het pand. Zo kunnen zij de afweging maken of het voldoet aan hun wensen en behoeften. Op basis hiervan kunnen zij een bezichtiging inplannen of juist niet. De potentiële kopers die wél komen bezichtigen zullen in ieder geval een stuk geïnteresseerder zijn.

Plattegrond voor verbouwing

Een andere grote toegevoegde waarde van het aanbieden van professionele plattegronden, is dat klanten op basis van deze plattegronden alvast plannen kunnen maken voor de verbouwing. Het biedt inzicht in de huidige situatie en helpt bij het visualiseren van de nieuwe indeling en budgettering. Ze kunnen alvast de vloeroppervlakte van bepaalde ruimtes berekenen en een vloer bestellen, ze kunnen kijken of de eettafel en de bank wel in die ruimte passen waar ze die willen en ze kunnen alvast offertes gaan opvragen voor het stucwerk etc.

Samenwerken?

Als u professionele plattegronden wilt aanbieden aan uw klanten, dan kunt u het beste samenwerken met een betrouwbare aanbieder. Wij kunnen u helpen met de best mogelijke service, zoals u gewend bent van onze bouwkundige keuringen en energielabels. Heeft u interesse in een samenwerking? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Delen:

MEER NIEUWS

Energielabel of bouwkundige keuring aanvragen?