Bouwmanagement

Eén
aanspreekpunt

U kunt uw project helemaal zelf leiden, maar heeft u weleens gedacht om dit uit te besteden? Een project managen vergt namelijk de juiste kennis en ervaring. U krijgt bij ons één aanspreekpunt, uw eigen professional. Onze ervaren projectmanagers adviseren en begeleiden u door het gehele project. Zo hoeft u zelf niet continu af te stemmen met alle partijen en kunt u zorgeloos ontspannen.

Jobse Groep Architect ontwerp

Bouwbegeleiding

Elk project is anders en vergt een andere aanpak. U huurt een projectmanager in om toezicht te houden op de bouw van uw project. Er worden kwaliteitscontroles uitgevoerd, de voortgang van het project wordt gemonitord en eventuele problemen die tijdens de bouw kunnen optreden worden adequaat opgelost.

Wij werken in opdracht van zowel particulieren als bedrijven.

Bouwmanagement

Een projectmanager met specifieke kennis en ervaring in de bouw, daarom ook wel bouwmanager genoemd, is noodzakelijk om uw project soepel te laten verlopen. Vaak is er een vergunning nodig voor de aanpassingen aan uw pand, maar ook de coördinatie van verschillende partijen zoals aannemers, architecten en leveranciers behoren tot de taken van een bouwmanager.

Jobse Groep Architectuur nieuwbouw modern keuken
Jobse Groep Architectuur nieuwbouw modern zwembad

Projectmanagement

Een project bevat veel meer aspecten dan alleen de daadwerkelijke bouw. Denk aan het plannen, budgetteren en coördineren. Dit begint al in de ontwerpfase, waarbij de vertrekpunten voor alle partijen duidelijk moeten zijn. Onze projectmanager is het centrale aanspreekpunt van begin tot eind.

Directievoering

Wilt u toezicht houden of de aannemer zich houdt aan de contractuele afspraken en de geldende wet- en regelgeving, binnen het budget en de planning? Huur dan een projectmanager van ons in! Wij documenteren alle relevante informatie rapporteren u regelmatig over de voortgang van het project.

Jobse Groep Interieurontwerp keuken modern

Aannemersselecties

De ene aannemer is de andere niet. Waar de één gespecialiseerd is in het renoveren van monumentale panden, is de ander dagelijks bezig met het realiseren van ultramoderne nieuwbouw villa’s. Daarnaast zitten er behoorlijke verschillen in de kwaliteit en prijs.

Zoals eerder benoemd: elk project is anders. Met ons landelijk netwerk weten wij precies welke aannemer geschikt is voor uw project, dat past binnen uw budget. Wij werken alleen samen met aannemers met hoge kwaliteitsstandaarden.

Prijsvorming

U wilt natuurlijk weten wat er mogelijk is binnen uw budget. In de eerste gesprekken is het uitspreken van uw wensen enorm belangrijk. Als deze duidelijk zijn, kunnen wij u direct een inschatting geven van de haalbaarheid. Hierna volgt een gedetailleerde opdrachtomschrijving en volgen specifieke prijsvormingen. Deze worden onder andere gebaseerd op de omvang van het project, de complexiteit, de beschikbaarheid van materialen, het gewenste kwaliteitsniveau en de kosten voor arbeid, materialen.

Kengetallenraming
Jobse Groep Interieurontwerp woonkamer modern

Contractvorming

U als opdrachtgever en de aannemer gaan een overeenkomst aan voor het bouwen of verbouwen van uw pand. Het contract bevat alle afspraken die gemaakt zijn, zoals:

  • De werkzaamheden
  • Planning
  • Kosten
  • Andere relevante zaken


Wij zijn het centrale aanspreekpunt tussen u als opdrachtgever en de aannemer en zorgen er voor dat alles op de juiste manier wordt vastgelegd in de overeenkomst. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan en kunt u met een gerust hart starten aan uw project.

Contactformulier

Of bel ons direct op 076-5031896