DRONE INSPECTIE

Inhoud drone inspectie

Een drone wordt ingezet als iets geïnspecteerd moet worden wat niet toegankelijk is om wat voor reden dan ook. Het kan onveilig zijn, te duur of simpelweg onbereikbaar.

Wij hebben een gecertificeerd drone piloot in dienst die veel ervaring heeft met vliegen. Regelmatig zetten wij onze drone in om moeilijk bereikbare plekken te inspecteren zoals bijvoorbeeld een schacht van 40 meter hoog van een fabriek of het complete dak van een grote loods waar scheepsjachten in gestald zijn. Ook bij hoge herenhuizen is het soms veiliger om met de drone te inspecteren.

Werkwijze drone inspectie

Wij controleren eerst of wij met de drone mogen vliegen op de locatie waar de inspectie uitgevoerd dient te worden. Hier zit namelijk allerlei regelgeving aan verbonden. De inspecteur/drone piloot komt vervolgens op locatie om de situatie grondig te inspecteren. Hij maakt inspectiefoto’s en werkt alles uit in een rapport. Indien gewenst vult de inspecteur het rapport aan met een kostenraming voor herstel.

In het rapport komen de bevindingen terug die de inspecteur op locatie heeft geconstateerd. Indien gewenst vult de inspecteur het expertiserapport aan met een kostenraming voor herstel. Dit alles wordt onderbouwd met duidelijke inspectiefoto’s.

Een drone inspectie inclusief rapport is maatwerk en daarom is de prijs op aanvraag. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij komen bij u terug met een gepaste prijsopgave.

Vakkundig-Gekeurd-label
sertum

Aanvraagformulier

Of bel ons direct op +31 (0)76 503 1896