ENDOSCOPISCHE INSPECTIE

Inhoud endoscopische inspectie

Een endoscopische inspectie, ook wel endoscopisch onderzoek genoemd, is vaak nodig als iets geïnspecteerd moet worden wat niet toegankelijk is.

Onderzoek middels een endoscoop is bedoeld om duidelijkheid te krijgen over een bepaalde situatie zonder dat daarbij direct grote schade wordt toegebracht aan het pand. Wij kunnen bijvoorbeeld de isolatie in een muur of de kwaliteit van een vloerconstructie in kaart brengen.

Werkwijze endoscopische inspectie

De bouwinspecteur komt op locatie en boort, in overleg, een aantal gaatjes. Vervolgens inspecteert hij met de endoscoop en camerabeelden de situatie. Hij maakt inspectiefoto’s en werkt alles uit in een rapport. Indien gewenst vult de inspecteur het rapport aan met een kostenraming voor herstel.

In het rapport komen de bevindingen terug die de inspecteur op locatie heeft geconstateerd. Indien gewenst vult de inspecteur het expertiserapport aan met een kostenraming voor herstel. Dit alles wordt onderbouwd met duidelijke inspectiefoto’s.

Een endoscopische inspectie inclusief rapport is maatwerk en daarom is de prijs op aanvraag. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij komen bij u terug met een gepaste prijsopgave.

Vakkundig-Gekeurd-label
sertum

Aanvraagformulier

Of bel ons direct op +31 (0)76 503 1896