FUNDERINGSINSPECTIE

Inhoud funderingsinspectie

Heeft u scheuren in de muur of gevel, ziet u scheefstand van uw woning of uitbouw of sluiten ramen en deuren niet meer naar behoren? De kans is dan aanwezig dat u een funderingsprobleem heeft.

Om vast te stellen of uit te sluiten dat uw woning een funderingsprobleem heeft vindt er eerst een specialistisch funderingsonderzoek plaats. Mocht u dit niet op tijd vaststellen en laten verhelpen, dan kan dit kostbare gevolgen met zich mee brengen.

Werkwijze funderingsinspectie

We verzamelen, indien beschikbaar, gegevens over uw woning. Denk aan bouwtekeningen en sonderingsgegevens etc. Deze bestuderen we en er komt een expert op locatie voor de inspectie. Soms is het nodig om de daadwerkelijke funderingsopbouw inzichtelijk te maken, hiervoor graven we een stukje op. Nadat de constructie van uw woning en/of uitbouw grondig is onderzocht volgt een rapportage.

In het rapport komen de bevindingen terug die de inspecteur op locatie heeft geconstateerd. Daarnaast bevat de rapportage een herstelplan inclusief een indicatie voor de herstelkosten.

Een funderingsonderzoek inclusief rapport is maatwerk en daarom is de prijs op aanvraag. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij komen bij u terug met een gepaste prijsopgave.

Vakkundig-Gekeurd-label
sertum

Aanvraagformulier

Of bel ons direct op +31 (0)76 503 1896