(SCHADE)-EXPERTISE

Inhoud expertise of schade-expertise

Een expertise of schade-expertise wordt vaak uitgevoerd als u een onafhankelijk expertiserapport nodig heeft. Dit kan voor vele doeleinden gebruikt worden.

U schakelt ons in als expert om een bepaalde situatie te inspecteren en te beoordelen. Wij voeren uiteenlopende bouwgerelateerde expertises uit, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Beoordeling van de kwaliteit van werk aannemer
  • Scheurvorming in de woning
  • Spouwmuur- en/of isolatiecontrole
  • Staat van het dak
  • Gevolgschade van een lekkage
  • etc.


Daarnaast worden wij regelmatig ingeschakeld om onze expertise in te zetten voor een (beginnend) juridisch conflict. Advocaten en juristen schakelen ons om deze reden ook vaak in.

Werkwijze expertise of schade-expertise

Wij stemmen eerst alles telefonisch af zodat wij u kunnen adviseren over de juiste aanpak. Indien nodig vragen wij u om relevante documentatie en/of foto’s van de situatie naar ons te mailen, deze bestuderen wij. De inspecteur komt vervolgens op locatie om de situatie grondig te inspecteren. Hij maakt inspectiefoto’s en werkt alles uit in een onafhankelijk expertiserapport. Indien gewenst vult de inspecteur het rapport aan met een kostenraming voor herstel.

In het expertiserapport komen de bevindingen terug die de inspecteur op locatie heeft geconstateerd. Indien gewenst vult de inspecteur het expertiserapport aan met een kostenraming voor herstel. Dit alles wordt onderbouwd met duidelijke inspectiefoto’s.

Een expertise inclusief rapport is maatwerk en daarom is de prijs op aanvraag. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij komen bij u terug met een gepaste prijsopgave.

Vakkundig-Gekeurd-label
sertum

Aanvraagformulier

Of bel ons direct op +31 (0)76 503 1896