THERMOGRAFISCHE INSPECTIE

Inhoud thermografische inspectie

Met een thermografische camera brengen we temperatuurverschillen in kaart. Deze inspectietechniek wordt voor veel verschillende doeleinden ingezet.

Onze specialist kan aan de hand van thermografische beelden conclusies trekken waar warmteverlies optreedt. Wij voeren uiteenlopende bouwgerelateerde thermografische inspecties uit, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Controle van dak- en muurisolatie
  • Werking van vloerverwarming vaststellen
  • Koudebruggen vaststellen, bijvoorbeeld als u last heeft van tocht
  • Lekkages opsporen
  • Etc.

Werkwijze thermografische inspectie

Voor bepaalde thermografische inspecties zijn de weersomstandigheden van grote invloed. Mocht de inspectie onverhoopt niet door kunnen gaan dan wordt dit z.s.m. afgestemd. Onze specialist komt met geavanceerde apparatuur op locatie. Hij maakt inspectiefoto’s en werkt alles uit in een rapport. Indien gewenst vult de specialist het rapport aan met een kostenraming voor herstel.

In het expertiserapport komen de bevindingen terug die de specialist op locatie heeft geconstateerd. Indien gewenst vult de specialist het expertiserapport aan met een kostenraming voor herstel. Dit alles wordt onderbouwd met duidelijke inspectiefoto’s.

Een thermografische inspectie inclusief rapport is maatwerk en daarom is de prijs op aanvraag. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij komen bij u terug met een gepaste prijsopgave.

Vakkundig-Gekeurd-label
sertum

Aanvraagformulier

Of bel ons direct op +31 (0)76 503 1896