VOOROPNAME / NULMETING

Inhoud vooropname / nulmeting

Gaan er bij u in de buurt grote (sloop)werkzaamheden plaatsvinden of gaat uw buurman palen heien voor zijn nieuwe aanbouw? Dan is het verstandig om een opname te laten doen van uw woning.

Vooropname, nulmeting en 0-meting – allemaal termen die op hetzelfde neer komen. Namelijk het in kaart brengen van de huidige staat van uw woning voordat er werkzaamheden gaan plaatsvinden die mogelijk schade kunnen toebrengen aan uw woning. Vaak wordt de nulmeting in projectvorm uitgevoerd, bijvoorbeeld dat wij voor uw hele straat de woningen opnemen. Uiteraard is een losse nulmeting ook mogelijk.

Werkwijze vooropname / nulmeting

De bouwinspecteur komt op locatie de woning grondig visueel inspecteren en brengt de huidige staat in kaart. Hij maakt inspectiefoto’s en werkt alles uit in een rapport.

In het rapport komen de bevindingen terug die de specialist op locatie heeft geconstateerd. Dit alles wordt onderbouwd met duidelijke inspectiefoto’s.

Een nulmeting inclusief rapport is maatwerk omdat het vaak om meerde panden gaat en daarom is de prijs op aanvraag. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij komen bij u terug met een gepaste prijsopgave.

Vakkundig-Gekeurd-label
sertum

Aanvraagformulier

Of bel ons direct op +31 (0)76 503 1896