PROJECTMANAGEMENT

Eén aanspreekpunt, uw projectmanager

Onze projectmanagers zijn gedreven professionals die met liefde voor het vak beheren en controleren, maar juist met nog meer liefde pro-actief het beste eindresultaat voor u voor elkaar willen krijgen. Het succes van het project ligt in het samenwerken.

Advies

Alles begint bij een goed advies. Wij bespreken uw bouwplannen en adviseren u over de juiste aanpak, de juiste partijen en begeleiden u desgewenst door het hele traject. Bij Jobse Groep hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis. Of het nu gaat om adviseren, ontwerpen, begeleiden of zelfs risicodragend aannemen – alles is mogelijk.

Ontwerp

Bouwprojecten worden steeds complexer en vragen betrokkenheid van steeds meer partijen. De architect werkt nauw samen met de ingenieurs en adviseurs aan úw project. Dit om de samenhang te waarborgen tussen de creatieve ontwikkeling van het ontwerp en het bereiken van de gestelde eisen van engineering en duurzaamheid.

De rol van de projectmanager is in de ontwerpteams natuurlijk niet zozeer creatief van aard, maar beheert het projectbudget en stuurt waar nodig bij op de ‘harde’ en ‘zachte’ projectfactoren.

Engineering

Mooie architectuur kan niet zonder de passende engineering. Een pand moet dan ook naast esthetische eisen ook voldoen aan technische eisen. Denk aan: constructieve veiligheid, duurzame klimaatinstallaties, comfortabele elektrische voorzieningen. Alles moet werken. Alles moet kloppen.

De aansturing van het engineeringteam gebeurt door één projectmanager, die van initiatieffase tot en met de opleveringsfase uw contactpersoon blijft. Geen overdrachtsmomenten, één aanspreekpunt, één eindverantwoordelijke. 

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met al uw vragen. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons rechtstreeks.

Contactformulier