Kruipruimte
inspectie

Vastgoedinspecties

Een kruipruimte inspectie is een specialistisch onderzoek om inzicht te krijgen over de situatie onder de vloer. Wij inspecteren uw kruipruimte grondig op vele onderdelen.

Als u bijvoorbeeld twijfelt aan de vloerconstructie of een vermoeden heeft dat er schimmels en/of zwammen aanwezig zijn die slecht zijn voor uw gezondheid is een kruipruimte inspectie zeker aan te raden. Vereisten voor het uitvoeren van een kruipruimte inspectie is dat de kruipruimte veilig toegankelijk is en een minimale hoogte van 50 cm heeft. Is er geen kruipluik aanwezig? Geen probleem! Wij creëren deze ter plekke.

In verband met de veiligheid komen er twee bouwinspecteurs op locatie. De bouwinspecteur die de kruipruimte gaat inspecteren heeft speciale kledij aan en een masker op tegen gevaarlijke stoffen, de andere bouwinspecteur fungeert als mangatwacht. Tijdens de inspectie worden alle direct waarneembare problemen in de kruipruimte in kaart gebracht. De bouwinspecteur maakt inspectiefoto’s en werkt alles uit in een rapport. Indien gewenst vult de inspecteur het rapport aan met een kostenraming voor herstel.

Vakkundig-Gekeurd-label
sertum

Aanvraagformulier

Of bel ons direct op 076-5031896