Lekdetectie

Vastgoedinspecties

Als u te maken heeft met een vochtprobleem of lekkage kan dat veel verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om eerst de oorzaak te vinden voordat u het probleem kan verhelpen.

Wij hebben een lekdetectiespecialist in dienst die jarenlange ervaring heeft in het opsporen van lekkages. Of het nu gaat om een kleine lekkage aan een woning of om een groter vochtprobleem bij een bedrijfspand, wij vinden de lekkage altijd. Regelmatig worden wij ingezet om een lekkage te achterhalen waar al meerdere voorgangers dit niet was gelukt.

Onze lekdetectiespecialist komt met geavanceerde apparatuur op locatie. De lekdetectie is een opbouwend onderzoek waarbij diverse onderdelen worden onderzocht net zo lang tot de oorzaak is gevonden. Het onderzoek wordt zoveel mogelijk non-destructief uitgevoerd maar soms is het toch nodig om bijvoorbeeld met een endoscoop in de muur kijken, dit wordt dan altijd in overleg gedaan. Onze specialist maakt inspectiefoto’s en werkt alles uit in een rapport. Indien gewenst vult de inspecteur het rapport aan met een kostenraming voor herstel.

Vakkundig-Gekeurd-label
sertum

Aanvraagformulier

Of bel ons direct op 076-5031896