Verduurzamingslabel

Vastgoedinspecties

Wij registreren door heel Nederland energielabels. Steeds vaker krijgen wij de vraag of we niet alleen labels willen opmaken, maar ook kunnen adviseren over mogelijke verduurzamingsmaatregelen. Met de kennis van onze Energie Prestatie Adviseurs en Bouwinspecteurs, kunnen wij dat als geen ander!

Onze EP Adviseur registreert het energielabel. Hier zit een advies bij over hoe de woning kan worden verduurzaamd. Inclusief een scenario hoe de woning van bijvoorbeeld label F naar A kan gaan met welke investering en terugverdientijd. Daar stopt onze dienstverlening niet, wij gaan nog een paar stappen verder.

Hoe het werkt?
1. U ontvangt het verduurzamingslabel.
2. Onze bouwinspecteur inspecteert de woning en kijkt naar de meest effectieve en efficiëntste verduurzaamoplossingen. Het rapport wordt compleet gemaakt.
3. Nu alles in kaart is gebracht kan er worden verduurzaamd. Wij hebben jarenlange ervaring in het managen van dergelijke projecten. Daarnaast hebben we door heel Nederland bouwpartners om het project kwalitatief goed uit te voeren. Onze Projectmanager verzorgt het gehele verduurzamingsproject.

Nu is de cirkel rond en kunt u gaan genieten van een comfortabele, energiezuinige woning met lagere maandlasten.

Vakkundig-Gekeurd-label
sertum

Aanvraagformulier

Of bel ons direct op 076-5031896

Energielabel of bouwkundige keuring aanvragen?