Nieuwbouwkavels Kaaistraat Sint Willebrord

Landelijk wonen

0
Kavels

568 m2 – 1.102 m2

Kaaistraat Sint Willebrord

Sint Willebrord is een knus dorp gelegen in de rustige omgeving van West-Brabant. Ruimte voor Ruimte is momenteel bezig met de ontwikkeling van het plan Kaaistraat aan de rand van dit dorp. Dit exclusieve plan biedt 17 ruime kavels, omringd door groen. Deze kavels variëren in grootte, met indrukwekkende afmetingen van ongeveer 570 m² tot 1.100 m², wat meer dan voldoende ruimte biedt om aan al uw woonwensen te voldoen.

Sint Willebrord ligt in de gemeente Rucphen in de provincie Noord-Brabant. Het is het grootste van de vijf dorpen in de gemeente en heeft ongeveer 9.390 inwoners. Het dorp is vernoemd naar de heilige Willibrord, een missionaris uit de 8e eeuw. Sint Willebrord ligt tussen Roosendaal en Etten-Leur en heeft een rijke historie en cultuur.

Waarom bouwen met Jobse Groep?

Go build your dream! is onze slogan en dat is niet voor niets. Een huis bouwen doet u niet elke dag. U krijgt maar één kans om het goed te doen. Dus het moet perfect gebeuren. Zonder fouten, zonder gedoe. En voor de juiste prijs. Dat is wat u wilt. En dus is het ons uitgangspunt. Al sinds onze oprichting, 15 jaar geleden.

Wij zijn benieuwd naar uw plannen en geven u graag advies, plan vrijblijvend een intake in met één van onze projectmanagers.

Jobse Groep Architect ontwerp

Contactformulier

Of bel ons direct op 076-5031896