Aldwin

Aangenaam
kennis te maken

Bouwinspecteur

“Ik ben 3,5 jaar geleden begonnen bij Bouwinspecteurs Nederland, wat weer een mooie aanvulling is op wat ik in het verleden heb gedaan.

25 jaar lang heb ik bij een aannemer gewerkt waar ik alle facetten heb meegemaakt in de bouw. Van timmeren tot uitvoerder, deze ervaring kan ik nu mooi meenemen bij de bouwtechnische keuringen, NTA installatiekeuringen,  expertises en bouwtoezicht bij lopende verbouwprojecten.

Elke dag is weer een uitdaging. Geen woning of installatie is hetzelfde, dat maakt iedere dag bijzonder.

De klant staat op nummer 1, deze wordt uitvoerig meegenomen tijdens de keuring, zodat ze weten wat er in het rapport komt te staan en weten waar het over gaat.”

MIJN HOBBY'S

Mountainbiken - Fietsen bouwen

"Ik heb een jonge leeftijd van 53 jaar, ben gelukkig getrouwd en heb 3 geweldige kinderen. Ik ben zeer actief met mountainbike (individueel en club verband), rij graag marathons in binnen- en buitenland, van ritten van 135km lig ik niet wakker. Ik heb zelfs twee keer aan een MTB wedstrijd van 500km meegedaan, een tocht van 22,5 uur aan een stuk, leuke uitdaging al zeg ik het zelf. Een andere hobby van mij is het bouwen van houten fietsframes/loopfietsjes, hier komt veel geduld en constructief werk bij kijken en het resultaat mag er wezen."

076-5031896

info@jobsegroep.nl