Alex

Aangenaam
kennis te maken

EP Adviseur

“Als expert duurzaamheid ben ik volledig op mijn plaats in het team van Jobse Groep. Dit is mijn vierde jaar als EP-adviseur, dus de kneepjes van het vak om uw woning van een passend energielabel te kunnen voorzien kunt u met een gerust hart aan mij over laten.

Het registreren van energielabels, het doen van detailopnames en het adviseren over verduurzamen van uw huis: het behoort allemaal tot het brede palet, dat ik namens ons bedrijf voor u op maat kan uitvoeren. Bij Jobse Groep zetten we ons immers dagelijks in voor het beste toekomstige advies op het gebied van het 21ste -eeuws bestendig en klimaatvriendelijk maken van uw woongelegenheid. En op de volledige uitvoering daarvan natuurlijk.

Naast mijn in 2017 afgeronde universitaire opleiding Innovatiewetenschappen ben ik Ingenieur Industrieel ontwerpen.

Bouw en vastgoed hebben mijn hele leven al mijn grote belangstelling gehad. Elke dag ga ik enthousiast en gepassioneerd op pad om de aan mij toegewezen klanten te kunnen bedienen. Hopelijk zie ik u binnenkort om het labelen van uw pand deskundig uit te voeren…”

MIJN HOBBY'S

Software ontwikkelen - Natuurwandelingen - Socializen

"Naast mijn fulltime baan zoek ik graag de bossen op voor een lange afstandswandeling. Recent ben ik begonnen met het trainen voor de dertig kilometer. Daarnaast vind ik het interessant om ICT in te zetten om data gebruikersvriendelijker te maken. Tot slot: je kunt mij 24/7 wakker maken voor een eighties dansavond en een goed filosofisch gesprek met familie en vrienden."

076-5031896

info@jobsegroep.nl