Arno Blok

Aangenaam
kennis te maken

Bouwinspecteur

“Ik ben Arno Blok en sinds 2020 werkzaam bij Jobse Groep als bouwinspecteur omgeving Noord/West Nederland.  Ik ben mijn loopbaan begonnen als timmerman maar al snel werd ik intern ingezet als nazorg coördinator en het verzorgen van de (voor)opleveringen van de koop- en huurwoningen die door mijn toenmalige werkgever gerealiseerd werden.

Vervolgens ben ik als reconstructie medewerker aan de slag gegaan om lekkages aan waterleiding, cv en rioleringen te repareren, vaak in opdracht van een verzekering. In deze fase heb ik ook erg veel geleerd. Juist omdat die werkzaamheden zeer divers zijn, plaats vinden bij particulieren thuis en in ieder huishouden voorkomen.

Inmiddels ben ik zo ervaren dat ik met name mijn praktische bouwkundige kennis over wil dragen. Het uitvoeren van bouwkundige keuringen, inspecties, expertises, nulmetingen en uiteraard (voor)opleveringen van nieuwbouw of verbouwingen is mijn passie.”

MIJN HOBBY'S

Klussen - Uitgaan - Wandelen

"In mijn vrije tijd ben ik overdag graag bezig met kleine onderhoudsklusjes in en rond ons heerlijke huis om vervolgens aan het einde van zo’n dag lekker te genieten van een etentje buitenshuis of er lekker erop uit te gaan naar de bioscoop of concert. Verder maak ik graag lange wandelingen in de mooie natuur of op een gezellige markt in de stad."

076-5031896

info@jobsegroep.nl