Britt Kustermans

Aangenaam
kennis te maken

Commercieel medewerker

“Hi ik ben Britt, sinds mei 2022 werkzaam als commercieel medewerker bij Jobse Groep.

De aanvragen voor bouwkundige keuringen, inspecties en expertises neem ik graag samen met mijn collega’s in behandeling. Daarnaast kunt u altijd bij mij terecht voor advies omtrent onze dienstverleningen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de planning van onze bouwinspecteurs.

Ik streef ernaar om uw aanvraag zo snel mogelijk in te plannen en ervoor te zorgen dat de klant tevreden is met het geleverde resultaat van Jobse Groep. Het afwisselende werk iedere dag en daarnaast het contact met de klant is wat mijn werk zo leuk maakt!”

MIJN HOBBY'S

Sporten - Uitgaan - Reizen

"In mijn vrije tijd ben ik te vinden op/naast het voetbalveld bij VV Moerse Boys of op de wielrenfiets voor een mooie rit. Daarnaast zoek ik graag de gezelligheid op en vind ik het leuk om met mijn vriend, vriendinnen en familie een drankje te doen. Maar een avondje stappen sla ik ook zeker niet over. Ik zou graag nog meer van de wereld willen zien en ontdekken. Of het nu om een verre vakantie gaat of om een steden trip, iedere reis heeft weer zijn eigen bijzondere plekken."

076 503 1896

britt@jobsegroep.nl