Darryl Boot

Aangenaam
kennis te maken

Marketing Manager

“Hi, mijn naam is Darryl. Ik probeer op een leuke en speelse manier nieuwe en bestaande klanten kennis te laten maken met onze brede dienstverlening van onze bedrijfsonderdelen Jobse Groep, Tradivilla en Bouwinspecteurs Nederland.

Qua online marketing doe ik dit door nieuwe websites te bouwen, deze verder uit te breiden, analyseren en onderhouden. Met gerichte mailcampagnes en nieuwsbrieven deel ik relevante (markt)informatie met onze doelgroepen. Ik ben ook bezig om onze online zichtbaarheid te vergroten door blogberichten te schrijven en social media posts te plaatsen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Binnen de offline marketing houd ik me bezig met bijvoorbeeld adverteren in magazines, presentaties maken voor collega’s en het faciliteren van promotiemateriaal zoals flyers.

Net zoals marketing nooit stil staat – zijn we bij Jobse Groep ook altijd in beweging en spelen we in op de trends. Heel cliché, maar geen één dag is hetzelfde. Dat maakt het voor mij zo leuk om bij Jobse Groep te werken.”

MIJN HOBBY'S

Motorrijden - Uitgaan - Sporten

"In mijn vrije tijd maak ik graag een rondje op de motor. Tegen een avondje bioscoop, uit eten of een feestje zeg ik ook niet gauw nee. Ik houd van socializen en leuke ervaringen opdoen met vrienden en familie. Daarnaast fitness ik en sla ik regelmatig een balletje op de tennisbaan."

076-5031896

info@jobsegroep.nl