Eloy Hekkema

Aangenaam
kennis te maken

Project Engineer

“Hi, sinds 2015 ben ik werkzaam in de bouwwereld als bouwkundig tekenaar. In deze tijd heb ik gewerkt aan diverse projecten, van de ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase en daarna. De fase waarin de omgevingsvergunning aanbod komt triggert mij. Ik wil, rekeninghoudend met zowel de wensen van de opdrachtgever als regelgeving, uiteindelijk tot de juiste oplossing komen en vervolgens samen met de opdrachtgever naar de aannemer om de wens in vervulling te laten gaan.

Juist de communicatie met de opdrachtgever, de vertaling naar een technisch document wat voor ons allen leesbaar is én die glimlach. Daar doen we het voor!”

MIJN HOBBY'S

Eten - Zwemmen - Socializen

Buiten het werken pak ik ook wel eens quality time, ik ben woonachtig in Willemstad, dat vestingstadje aan de rand van Noord-Brabant omgeven door water. Voordat wij een hapje gaan eten bij één van de diverse restaurants spring ik nog wel eens in het Hollandsdiep om een tochtje te zwemmen (ook in de winter). Sinds 2019 ben ik lid van Ronde Tafel 137 te Steenbergen, een club mannen welke zich inzet voor een ander, leert van een ander en adviseert een ander.

076-5031896

info@jobsegroep.nl