George van Soest

Projectmanager

“Hoi hoi,

Ik ben George van Soest, 31 jaar oud en woonachtig in de regio Zeeland (klinkt verder weg dan dat het daadwerkelijk is..).

In het verleden ben ik zelfstandige geweest in de bouw, hierbij heb ik diverse disciplines van de bouw eigen gemaakt en ruime ervaring opgedaan. Daarna heb ik mijzelf verbreed met inspectiewerk. Na inspecties in de scheepvaart en andere diverse industrieën, ben ik terecht gekomen bij Bouwinspecteurs Nederland/Jobse groep.

Sinds november 2020 ben ik dagelijks bezig geweest met het uitvoeren van bouwkundige keuringen, inspecties en expertises voor Bouwinspecteurs Nederland, dit deed ik voornamelijk in de regio Zeeland/Brabant.

Afgelopen jaar heb ik de geweldige kans gekregen om door te groeien binnen het bedrijf naar de functie als projectmanager. Een andere functie, maar enorm veel raakvlakken met mijn vorige. Met mijn bouwkundige achtergrond en ervaring kan ik de klant gericht adviseren en zorgen dat uw project van begin tot eind soepel en zorgeloos verloopt.

Geen dag is hetzelfde, het contact met de verschillende mensen en de diversiteit van ons beroep is iets wat ik zo leuk vind aan het ‘’vak’’, Heeft u een vraag? Dan hoor ik het graag!”

MIJN HOBBY'S

Sporten - Uitgaan

"Buiten het werk om houd ik mezelf graag bezig met voetbal, hardlopen en uiteraard socializen met vrienden."

076 503 1896

george@bouwinspecteurs.nl