Jan Pieter

Aangenaam
kennis te maken

EP Adviseur

“Een duurzame toekomst voor ons allemaal! Na een loopbaan in de reclamebranche werd ik geraakt door deze slogan. Welke bijdrage zou ik daaraan kunnen leveren zodat dit NU en voor een volgende generatie niet alleen een belofte is? Een gedegen opleiding welke past bij mijn interesses architectuur, (ver-)bouwen, woninginrichting en duurzaam wonen, heeft eind 2021 tot een carrière switch geleid. Als EP-W adviseur ben ik al enige tijd aan de slag bij de Jobse Groep en heb ik inmiddels een groot aantal energielabels opgenomen en verduurzamingsadviezen uitgewerkt.

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid gaan snel. Dat ik samen met mijn collega’s van de Jobse Groep daar een onderdeel van mag zijn en onze klanten daarin mag voorbereiden en adviseren daar worden we echt heel enthousiast van. Duurzaam wonen moet voor ons allemaal bereikbaar zijn/blijven!”

MIJN HOBBY'S

Sporten - Eten

"Lekker actief sporten (golf / paddel / yoga / mtb / skiën) en enthousiast toeschouwen behoren tot mijn favoriete bezigheden. En natuurlijk mag je van een Brabander wel verwachten dat lekker eten (bereiden) een haast dagelijks ritueel is."

076-5031896

info@jobsegroep.nl