Laurence

Aangenaam
kennis te maken

Projectmanager | Interieurontwerper

“Go build your dream was mijn motivatie om bij Jobse Groep te gaan werken. Nice to meet you! Ik ben Laurence en ik ben gestart bij dit mooie bedrijf in september ’22. Mijn droom verwezenlijken door een nieuwe weg in te slaan als projectmanager in de bouw. Hiervoor heb ik 11 jaar in de zakelijke inrichting gewerkt als interieur ontwerper/account- én projectmanager waarbij het adviseren en inrichten van kantoren en scholen mijn voornaamste werkzaamheden waren. Het inrichten van gebouwen is maar een onderdeel van een groter proces en door mijn nieuwsgierigheid naar het totale proces van iets creëren ben ik dit avontuur aangegaan.

Als projectmanager neem ik je graag mee door het totale proces van jouw project, ik zal je daarbij adviseren, begeleiden en zorgen dat er een goede planning wordt opgesteld. Communicatie is uiteraard ‘’key’’ in deze maar ik maak ook graag de vertaling van je wensen naar mooi 3D ontwerp waarbij je op voorhand al een goed beeld kan krijgen van het eindresultaat.

Wil je ook je droomhuis, droomkantoor of droomschoolgebouw (ver)bouwen neem contact met me op, en ik maak graag kennis!”

MIJN HOBBY'S

Uitgaan - Reizen - Shoppen

"In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn kids, vriendin, vrienden en familie. Lekker eten en drinken gaat meestal hand in hand met goed gezelschap, dit gebeurt dan ook regelmatig. Weekendjes weg naar diverse landen doen we geregeld en daarnaast houd ik erg van muziek, ben ik een sneakerverzamelaar en ga ik graag met vrienden naar een feestje of festival. Sporten moet ik wat vaker doen, en iets minder schoenen kopen ook. "

076-5031896

info@jobsegroep.nl