Madelon Nieuwkoop

Aangenaam
kennis te maken

Officemanager

“Leuk kennis met je te maken! Ik ben Madelon en inmiddels ruim 8 jaar werkzaam bij Jobse Groep BV.

Een werkdag voor mij bij dit geweldige bedrijf is nooit hetzelfde. Als Officemanager is er elke dag genoeg te regelen en houd ik me o.a. bezig met (algemene) kantoorzaken, personeelszaken, facilitaire vraagstukken, administratie, MT, ondersteunen van de projectmanagers, organiseren van activiteiten & uitjes en, last but not least, ben ik de rechter- en linkerhand van eigenaar Marco Jobse.

In deze functie ben ik helemaal in mijn element en houd ik juist van de afwisseling, dynamiek en (soms) de hectiek binnen ons bedrijf. Ik leer nog steeds veel in deze functie en ik kan mezelf nog steeds ontwikkelen.

Ze zeggen wel: times flies when you’re having fun… Dat geldt zeker voor mij tijdens mijn werkdagen! En dit alles is natuurlijk niet te realiseren zonder ons geweldige team. Mijn leuke, gezellige & (positief) gekke collega’s maken dat mijn werkdagen nooit vervelen en dat ik erg op mijn plaats zit bij Jobse Groep BV.”

MIJN HOBBY'S

Sporten - Uitgaan - Genieten

"Een dag heeft ‘maar’ 24 uur en daarom wil ik ook graag zoveel mogelijk uit een dag halen. Uiteraard ben ik graag thuis bij en samen met mijn gezin en maak ik tijd vrij om te spinnen, hardlopen, tennis en pilates te doen. Ook ga ik er graag op uit met onze lieve hond Tess! Uiteraard mag ik graag afspreken met vriendinnen & vrienden, lekker uiteten gaan (met een wijntje erbij natuurlijk) en verder ‘gewoon’ te genieten van de dag!"

076-5031896

info@jobsegroep.nl