Milou Bloemerts

Aangenaam
kennis te maken

EP Adviseur

“Hallo, wat leuk om kennis te maken! Mijn naam is Milou. Ik werk sinds september 2022 bij de Jobse Groep als Energie Prestatie Adviseur en woon samen met mijn gezin in de Alblasserwaard, een weiland- en waterrijk gebied in Midden Nederland.

Hiervoor heb ik gewerkt als adviseur op het gebied van sociale verzekeringen, verzuim en alle daaraan gerelateerde subsidies. Mijn passie voor verduurzamen, energiebesparing en alles wat daarmee te maken heeft is aangewakkerd door de renovatie en verduurzaming van ons eigen huis, nu een paar jaar geleden. Zo mooi om te zien welke invloed deze maatregelen hadden op onze energierekening en wooncomfort! Dat smaakte naar meer, daarom heb ik me aangemeld als vrijwillig energiecoach in de gemeente waar ik woon. Ik vind het erg leuk dat ik nu bij de Jobse Groep van mijn interesse voor bouwkunde en installatietechniek en mijn passie voor verduurzaming mijn werk kan maken. 

Als Energie Prestatie Adviseur kom ik bij u langs om de gegevens van uw woning op te nemen om een energielabel op te kunnen maken. Dit label heeft u nodig als u bijvoorbeeld uw woning wilt verkopen. Nauwkeurig werken en afspraken nakomen zijn eigenschappen die bij mij passen.”

MIJN HOBBY'S

Vakantie - Uitgaan - Gezelligheid

"In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie, maar dichter bij huis vind ik het ook heerlijk om gezellig met familie en vrienden te borrelen en te eten of met onze hond te wandelen. Een avondje naar de film, een concert of het theater doe ik ook graag."

076-5031896

info@jobsegroep.nl

Energielabel of bouwkundige keuring aanvragen?