Nadine de Moor

Commercieel medewerker

“Hey wat leuk dat je op mij klikt, ik ben Nadine.

Mijn avontuur bij Jobse Groep begon in 2019 als Commercieel Medewerker. In 2 jaar tijd heb ik alle regio’s in Nederland beheert, om nieuwe relaties op te bouwen maar ook om onze klanten te helpen met alle bouwkundige vraagstukken die zij hadden. Een echte salestijger dus!

Door de vele kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd ben ik gepromoveerd naar Projectmanager Verduurzaming.

Voor Jobse Groep was dit weer een nieuwe dienstverlening erbij. Op een enthousiaste manier laat ik nieuwe en bestaande klanten kennismaken met verduurzamen.

Het adviseren en ontzorgen van de klant staat bij mij centraal. Ik begeleid mijn klanten van begin tot eind. Zo garandeer ik mijn klanten dat alle verduurzamingsmaatregelen volgens afspraak wordt uitgevoerd.”

MIJN HOBBY'S

Uitgaan - Lekker eten & drinken - Yoga

"Een echte Bourgondiër, ik houd van heerlijk eten met een lekker drankje erbij. Mijn weekenden staan altijd vol met leuke activiteiten die ik met mijn vrienden kan doen. Door mijn druk sociaal leven is het toch wel even lekker om af en toe weer helemaal tot rust te komen. Door het beoefenen van yoga, kan ik mijn hoofd weer helemaal leegmaken. De houdingen en ademhalingen helpen mij direct weer balans te ervaren in mijn lichaam. Hierdoor kan ik er elke week weer volop tegenaan."

076 503 1896

nadine@jobsegroep.nl