Paulien Korving

Architect

“Ik ben Paulien Korving, architect bij Jobse Groep, de vertaler van woonwensen van onze opdrachtgevers in een ruimtelijk ontwerp.

Ik heb mijn opleiding behaald aan de Technische Universiteit Eindhoven en ik word heel blij van het creëren van een thuis, waar alles op zijn plek valt en iedereen zichzelf kan zijn.

Via een aantal schetsontwerpen, waarvan sommige ‘out of the box’, komen we samen met de opdrachtgevers op een definitief ontwerp, waarin alle wensen samen komen. Binnen het bureau wordt dit verder uitgewerkt, om in overleg met de constructeur en aannemer goed voorbereid de realisatiefase in te gaan.”

MIJN HOBBY'S

Fotograferen - Struinen - Mijn gezin

"Stiekem neem ik mijn werk altijd mee naar huis, of heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik kijk graag om me heen, altijd op zoek naar mooie composities, materialen, ruimtes en zichtlijnen, camera paraat om dat vast te leggen. Of ik pak mijn schetsboek of kwasten erbij om mijn gedachten op papier te krijgen. Graag struin ik door dorpen of steden, langs woningen en woonstraten. Observeer het leven, het liefst met mijn gezin aan mijn zijde."

076 503 1896

paulien@jobsegroep.nl