Riny Nuijten

Aangenaam
kennis te maken

Projectmanager

“Mijn naam is Riny Nuijten, de nestor van het Jobse Team. Ik ben doorgegroeid vanaf de werkvloer van timmerman, tot maatvoerder, voorman. Later uitvoerder, werkvoorbereider en calculator. Daarna projectcoördinator en uiteindelijk projectleider/afdelingshoofd van een service & onderhoudsafdeling van een grote aannemer.

Na wat omzwervingen via andere organisaties, waaronder defensie, terechtgekomen bij Jobse Groep. Hier kan ik echt mijn ei kwijt. Alle opgedane ervaring kan ik hier inzetten om onze opdrachtgevers zo optimaal en maximaal mogelijk te begeleiden en te ontzorgen. Mede door mijn defensie-ervaringen (als genist en later in diverse staffuncties) en achtergrond ben ik een echte teamspeler en ga dan ook altijd voor het teambelang. Hierbij streef ik dus naar de eenheid tussen mij (ons als Jobse groep), de aannemer en mijn opdrachtgever.”

MIJN HOBBY'S

Reservist - Motorrijden - Wandelen

"Nationale reserve als reservist bij defensie. Duiken, motorrijden met mijn BMW R 1200 RT, lange wandelingen (o.a. Nijmeegse vierdaagse), ook wandelen met vriendin en onze hond door het bos en over het strand vind ik rustgevend en leuk om te doen. Koken gezamenlijk met mijn vriendin. At last, but not least, mijn kleinkinderen."

076-5031896

info@jobsegroep.nl