VERDUURZAMEN

Ervaar de voordelen van verduurzamen

Tegenwoordig kunt u er niet meer omheen want vrijwel iedereen is ermee bezig. U kent vast wel iemand die zijn woning heeft voorzien van zonnepanelen of een buurman die zijn woning na heeft laten isoleren. Dit is heel begrijpelijk want het verduurzamen van uw woning brengt vele voordelen met zich mee:

  • Uw maandelijkse lasten worden lager
  • U krijgt een aangenamer wooncomfort
  • U levert een bijdrage aan een beter milieu


Bij Jobse Groep hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u compleet te ontzorgen. Het verduurzamen van een woning kan namelijk een intensief traject zijn. Er zijn tegenwoordig vele leveranciers waar u een keuze uit moet maken. Bij ons hoeft dat niet, wij nemen dit uit handen en garanderen u de beste prijs/kwaliteit.

Nadine legt u in deze blog ook nog het een en ander uit over het verduurzamen van uw woning.

Trees for All

Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren wij in bomen. Hoe we dat doen? We planten bomen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Je kunt meehelpen door bomen te planten of CO2 te compenseren.

Wij planten voor elk verduurzaamproject nog eens 5 bomen extra in de natuur.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met al uw vragen. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons rechtstreeks.

Contactformulier