REVIEWS

Deze mensen gingen u voor

Ons nieuw gekochte huis laten renoveren onder projectbegeleiding door de Jobse groep. De begeleiding was uitstekend gedaan door Patricia. Altijd direct reageren om zaken te regelen en ze was ‘right on the ball’. Zeer veel hulp aan gehad.

De hele benedenverdieping en de eerste verdieping is gestript en opnieuw opgebouwd (vloer, vloerverwarming, keuken, extra ramen woonkamer, toilet, garage, muren, plafonds, badkamer). Ook voor een doorgang van de hal naar de garage de sterkteberekening voor de latei laten doorrekenen door Jobse: zit nu als een huis. Ondanks de corona is alles op tijd opgeleverd (verbouwing was in aug en sep 2021). Diverse inspectiemomenten door Jobse gedaan waarbij de voortgang werd gemonitord en eventuele onvolkomenheden in kaart werden gebracht. De totale geplande 2 maanden verbouwing exact gehaald. We konden op de afgesproken datum verhuizen naar ons nieuwe huis!

We zijn zeer te spreken over Jobse en zullen ze zeker aanbevelen bij onze vrienden/kennissen!

Familie Willemsen

Ik heb de verbouwing van mijn nieuwe woning onder projectbegeleiding van Jobse Groep laten uitvoeren. Patricia Mol was mijn aanspreekpunt.

In een korte tijd heeft zij de verbouwing gerealiseerd en begeleid. Er is een nieuwe badkamer en toilet gerealiseerd, vloeren vervangen, airco’s geplaatst op de slaapkamers, een openhaard geplaatst met een ombouw en het gehele huis  werd geschilderd en dat in 2 maanden. Doordat Jobse Groep met vaste partners werkt, kon er snel geschakeld worden en lukte het om al mijn wensen in deze korte tijd te realiseren. Het was zeer prettig werken met Jobse en hun partners. Ik ben zeer tevreden over de professionele werkwijze van Patricia, altijd bereikbaar en als er iets was, loste zij het voor me op. Hierdoor was het een zorgeloze verbouwing!

Judith

Jobse Groep heeft ons uitstekend geholpen met renovatie van onze woning. Vanaf het eerste moment was er een prettige samenwerking. Jobse Groep heeft voor ons de volgende werkzaamheden uit handen genomen.

– Design bedacht
– Bouwkundige tekeningen gemaakt
– Aannemer selectie uitgevoerd
– Bouwbegeleiding
– Kleur gebruik woning
– Binnenhuis inrichting advies
– Afronding bouwproject

Jobse Groep stond voor ons klaar en acteerde professioneel naar alle betrokken partijen.

Familie de Milde

De gehele benedenverdieping van onze woning ingrijpend verbouwd, vanaf ontwerp tot en met oplevering onder begeleiding van Jobse inclusief aannemerselectie en binnenhuis architect. Door de professionele begeleiding en de keuze voor de juiste aannemer is de gehele verbouwing soepel en vlot verlopen met een geweldig eindresultaat als gevolg.

Familie Buijnsters

I have worked with Jobse groep 4 times, every time their professionalism has been exceptional.

3 times I have worked with Jobsegroup to audit the technical construction during the purchase of a house (bouwkundige keuring).

When we planned a renovation of our living room and kitchen we decided we could use that same professional help of jobse groep. This time not an audit, but building management. At first building/project management for a renovation felt as a luxury: something convenient but not necessary.
Now -with the renovation done- I recognize that we could not have done it without the help of jobse groep. Great service during the project, excellent after service! Would certainly hire jobse groep (and Patricia Mol) again!

Family Bronckers

Een aanbouw met een nieuwe keuken leek ons een goede investering in ons huis. Verbouwen zelf: die rotzooi en dat regelwerk, niet. Via via, werden we gewezen op Jobse groep. Een bedrijf dat dat regelwerk uit handen neemt en ervoor zorgt dat de verbouwing soepel verloopt. We namen contact met ze op en meteen al viel op dat de communicatie heel vlug en goed verliep. Marco deed een intake waarin onze wensen besproken werden en er werd al een prijsindicatie gegeven. Patricia nam het over door een aannemer te zoeken die bij ons paste en het voorwerk van de verbouwing te doen. Stap voor stap werden we steeds meegenomen in het proces. Dit werkte erg prettig: we konden op Patricia ‘leunen en terugvallen’. Ze had veel kennis van zaken en wist altijd wel ergens mensen te vinden die ons met onze wensen konden helpen. 

Zo maakte Patricia afspraken met bedrijven die de vloer in de aanbouw kon leggen, ze bekeek voor ons offertes die we kregen van de keuken en liet ons voor- en nadelen van verschillende lessenaars daken zien. Als we een vraag hadden, konden we haar ten alle tijden via mail of Whatsapp benaderen en hadden we snel reactie. Al met al hebben we het proces van de verbouwing als zeer prettig ervaren. Het was oprecht een verbouwing zonder zorgen met dank aan de Jobse groep. Bedankt!

Familie Raijmakers

Voor onze verbouwing zijn we met Jobse Groep in zee gegaan en dat is zeer goed bevallen. Altijd bereikbaar en het bouwteam dat ze samengesteld hebben was erg prettig om mee samen te werken.
We hebben, dankzij de Jobse groep en hun partners, een heel mooi verbouwd huis terug gekregen.

Familie Wallace

Wij zijn in aanraking gekomen met Jobse Groep voor een technische keuring van onze nieuwe woning. Wij hadden verbouwings wensen voor de beneden verdieping. Dit is door Patrica, van Jobse Groep, snel en vakkundig opgepakt. Er was snel een bouwteam samengesteld waardoor de werkzaamheden snel opgepakt werden. Patricia heeft ons tijdens de verbouwing vakkundig begeleid en schakelde snel tussen de verschillende partijen, waardoor de verbouwing naar planning en wens is verlopen. Wij bevelen Jobse Groep zeker aan van zowel technische keuring tot aan verbouwing.

Familie Kamphuis

Inspecties